Chano Silvestre Lizondo és el nou director de la Banda Juvenil de la Banda Primitiva de Llíria, des del passat mes de maig. Després d'uns mesos de treball, la societat presenta oficialment la nova batuta titular de la jove agrupació en un concert extraordinari, que tindrà lloc el dissabte 24 de juliol a les 20.00 hores, al teatre-sala de concerts del Clarín.

La jove agrupació està tenint unes setmanes de gran activitat per preparar esta cita, en què oferiran un programa divers i atractiu que farà gaudir el públic assistent. El programa del concert serà el següent: 

Fiestas en Dax (pasdoble), J. V. Mas Quiles 

Alpina Fanfare, F. Cesarini

Rapsodia valenciana, M. Penella

Concerto d'amore, J. de Haan 

Lola Luján (pasdoble), M. Galduf 

Reflections of this time, T. Huggens

El Raposo, J. Palanca

L'agrupació inicia així una nova etapa amb un músic clariner i que ha crescut a l'escola i les agrupacions de la societat. "A l'hora de treballar amb els xiquets i xiquetes, el més important és passar-ho bé i fer que els agrade vindre a assajar, que disfruten" assegura el nou director titular. "I també transmetre'ls el sentiment de ser del Clarín. És molt important perquè això fa que connecten amb el nostre passat i que s'impliquen i contribuïsquen a seguir fent gran la nostra societat". 

Per la seua banda, el vicepresident de l'Àrea Artística reconeix que "estem molt satisfets perquè Chano ha connectat molt bé amb els músics de la Banda Juvenil. Està fent un molt bon treball a nivell musical i, també, com a grup. Crec que estem en el bon camí, des de fa uns anys, per potenciar l'Escola i això acaba revertint en la Banda Juvenil. Segur que dissabte ens oferiran un magnífic concert". 

L'entrada per al concert serà gratuïta però caldrà realitzar una reserva prèvia de les localitats de manera telefònica, al 618.09.39.71. Únicament es podran reservar dos entrades per persona.              

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand