L’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria presenta la seua programació bianual 2023-2024, que reunirà a més d'una vintena de directors convidats - a algunes de les millors batutes del panorama nacional- i solistes en un cicle de concerts que pretén fer gaudir als músics, als socis i simpatitzants amb programes de primer nivell. 

Es tracta d'una programació innovadora que suposa "un abans i un després" en la forma de treballar del Clarín però basada, com sempre, en ser "capdavanters, referents i en perseguir la millor qualitat artística i musical". 

Entre els noms ja confirmats es troben directors com Manuel Galduf, Jan Cober, Miguel Sanz, J. R. Pascual Vilaplana, Dario Sotelo, Beatriz Fernández Aucejo, Vicent Soler, Pablo Marqués, Francisco J. Gutiérrez o Björn Bus. A més a més, la Banda Primitiva reservarà un concert cada any per a les batutes de la societat - amb el títol "Els nostres directors"-  que tindran l'oportunitat de dirigir la seua banda. L'atractiva programació es completa amb la participació de solistes com Pepe Sánchez, Argentina i altres solistes que s'anunciaran pròximament. 

"Hem viscut un cicle inoblidable amb la celebració del bicentenari i les dos victòries als CIM Altea 2021 i al CIBM "Ciutat de València" 2022 i creiem que era el moment de fer un plantejament nou i diferent que fora atractiu per als músics i, també, per als nostres socis", explica el president de la societat, José Luis Pérez Veses. 

Per la seua banda, el vicepresident Artístic de la societat, Miguel Cerezo, reconeix que esta programació és també un al·licient per als músics: "Este projecte permetrà que els músics, tan amateurs com professionals, puguen aprendre treballant amb directors de primer nivell. Després d'estos anys de tant d'esforç, era ara (sí o sí) el moment de plantejar esta programació per disfrutar. Ja hem demostrat que som els millors i ara toca gaudir de fer música sense cap tipus de pressió afegida".

 

Tres primers concerts

El primer del concert d'este cicle 2023-2024 serà el pròxim 4 de març a les 22 hores, amb la participació del solista Pepe Sánchez i els directors convidats César Guerrero i Pilar Vañó, que dirigiran la primera i segona part, respectivament. 

La segona de les cites serà el 22 d'abril amb el tradicional concert de les festes en honor a Sant Vicent Ferrer. En esta cita, la banda estarà dirigida pel director del Clarín, Pedro Vicente, i la participació de la solista Argentina. Per a esta cita, s'han programat dos obres de renom com són "El amor brujo" de Manuel de Falla i "Vidrieras de iglesia" de Respighi. 

La tercera de les cites de la programació tindrà lloc al mes de juliol. Serà el primer dels concerts de "Els nostres directors" amb la participació dels directors, José Vicente Navarro, José Plaza i Miguel Vidagany.

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand