L'escola de música de la Banda Primitiva de Llíria no descansa en Pasqua. El centre organitza un cicle de classes magistrals, oferides per músics professionals del Clarín en les especialitats de vent-fusta i vent-metall. 

Les jornades estan obertes a tothom: a l'alumnat del centre educatiu, als integrants de les agrupacions de la societat i, també, per a tots aquells músics externs a la Primitiva que vulguen enriquir-se amb les ensenyances de músics del Clarín de primer nivell. 

"Reprenem este jornades amb les classes magistrals de vent-fusta i vent-metall que haguérem de posposar a les vacances de Nadal per la pandèmia", explica Ana Martínez, vicepresidenta de l'àrea Educativa. "Per a la societat, són molt importants este tipus d'iniciatives, que posen en valor als nostres músics professionals i que milloren la formació dels nostres músics del futur". 

Els dies 9 i 10 d'abril serà el torn per als instruments de vent-fusta en les especialitats de flauta amb Pilar Romero, oboè amb Aitor Llimerà, clarinet amb Rafa Toledo i fagot amb Susana Peña. Les Masterclass de les especialitats de vent-metall tindran lloc durant els dies 14 i 15 d'abril. Les classes de trompeta estaran a càrrec d'Enrique Rioja i Miguel Cerezo; les de trompa, Juanjo Llimerá i Juan Manuel Gómez; trombó, Jose Vicente Faubel y José Andrés Mir; i tuba, Miguel Moreno i Mario Torrijo. En estes jornades, també estan programades les de l'especialitat de saxòfon impartides per Ferran Gorrea. 

Les inscripcions ja estan obertes, a través d'un formulari web (9 i 10 d'abril) (14 i 15 d'abril). La participació és gratuïta per a l'alumnat de l'escola de música i per als integrants de les agrupacions de la societat. Per als músics externs, el preu és de 50 euros. 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand