La innovació metodològica continua sent una de les apostes de l'Escola de Música de la Banda Primitiva de Llíria. Una nova mostra d'això és l'estrena del conte “El Donyet”, una representació músic-teatral original que el centre estrena divendres que ve 22 d'abril, a partir de les 19.30 hores, en el teatre-sala de concerts de la societat, amb entrada gratuïta.

Es tracta d'una iniciativa en la qual hem dedicat molt d'esforç i il·lusió”, reconeix la vicepresident de l'àrea Educativa, Ana Martínez. “Volíem implicar a tota la societat, en un projecte multidisciplinari mitjançant el qual el nostre alumnat s'enfronte a una representació escènica completa”.

En este sentit, el projecte ha sigut creat des de zero ex profeso per a la Banda Primitiva de Llíria, des del guió, les peces musicals, els decorats i el vestuari. A més a més, l’espectacle comptarà amb un gran desplegament tècnic de llums i so.

«El Donyet» compta amb la participació de més de 150 persones que pertanyen a diferents estaments de la societat: l'alumnat de l'escola de música que conforma un cor de més de 50 educands, 30 dels músics de la Banda Primitiva, intèrprets de l'especialitat de cant de l'Escola de Música i representants del grup de teatre de la societat.

Sinopsi

En un regne molt llunyà, governava una malvada bruixa de nom Llavert. Per la seua culpa, els habitants van deixar d'interpretar música. I és que Llavert va prohibir la música perquè sàvia el gran poder que exercia sobre els seus poders. Per això, qualsevol habitant que s'atrevira a tocar un instrument o cantar una cançó era congelat. L'arribada de la primavera i el bon temps eren sempre el moment més crític, ja que algun dels habitants del regne podia tindre la temptació de cantar o tocar un instrument i llavors...

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand